SZÚ

Kontaktní údaje


Státní zdravotní ústav
Šrobárova 49/48
Praha 10, 100 00
Tel.: 26708 1111
E-mail pro elektronická podání:
podatelna@szu_cz
E-mail pro elektronickou fakturaci:
fakturace@szu_cz
Běžný tvar e-mailu zaměstnanců SZÚ:
jmeno.prijmeni@szu_cz
Datová schránka: ymkj9r5
IČ: 75010330
DIČ: CZ75010330
Č. účtu: 1730101/0710
Profily zadavatele:
e-Gordion
Tendermarket
NEN
Home » Knihovna » Informace
Stáhnout článek jako PDF Vytisknout

Informace

 

..... AKTUÁLNĚ .....
 
V souvislosti s šířením koronaviru COVID-19 někteří vydavatelé odborných a vědeckých časopisů zpřístupnili bezplatně obsah svých databází. Přehled relevantních zdrojů naleznete na webových stránkách zde.

Články týkající se koronaviru publikované u vydavatelství Springer Nature byly zdarma zpřístupněny přímo na stránkách vydavatelství. Také společnost NEJM Group uvedla odkazy na volně dostupný obsah týkající se COVID-19 na svém webu.

 

Další zdroje uvádí Národní lékařská knihovna na této stránce.

  

 

knihy.png KNIHOVNA SZÚ .....

...... provoz odborné knihovny SZÚ v letních měsících
Půjčovna odborné knihovny SZÚ bude v letních měsících uzavřena v těchto termínech: 13.–24. 7. a 3.–21. 8. 2020.

 

...... kopie článků a MVS

Požadavky na fotokopie článků a MVS lze zadávat prostřednictvím www stránek SVI na
adrese: http://www.szu.cz/knihovna/meziknihovni-vypujcni-sluzba.

 

 kniha.png VYŠLO.....

 

 ..... CEJPH

2/2020 - aktuální číslo 

Supplement 2019  Alcohol policy and use in Central Europe in an interdisciplinary perspective
                

 

 ..... Hygiena

2/2020 -  aktuální číslo

 


 ..... AHEM

1/2019  - Studie aktualizace standardu nutriční adekvátnosti školních obědů.

                               Závěrečná technická zpráva

 

 databaze1.bmp OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ....

 ..... Základní informace o zpracování osobních údajů
dle čl. 12 a násl. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, obecného nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen „Nařízení“). 

 

Základní informace o zpracování osobních údajů Základní informace o zpracování osobních údajů

 

 

 

 

 

Nahoru