Aktuality
Kontaktní údaje
Státní zdravotní ústav
Šrobárova 49/48
Praha 10, 100 00
Tel.: 26708 1111
E-mail pro elektronická podání:
podatelna@szucz
E-mail pro elektronickou fakturaci:
fakturace@szucz
Běžný tvar e-mailu zaměstnanců SZÚ:
jmeno.prijmeni@szucz
Datová schránka: ymkj9r5
IČ: 75010330
DIČ: CZ75010330
Č. účtu: 1730101/0710
Profily zadavatele:
e-Gordion
Tendermarket
NEN
Kontakt pro média:
Štěpánka Čechová
Rychlé odkazy
- Nařízení (ES) č. 1272/2008 o klasifikaci a označování látek a směsí = nařízení CLP
- Soutěž o titul Podnik podporující zdraví roku 2023
- Praha, areál SZÚ, pylový monitoring
- Pracovní prostředí a zdraví
- Předpověď aktivity klíštěte obecného na území České republiky. Prognosis of tick activity in the Czech Republic.
- Parkování v areálu Státního zdravotního ústavu
- Pesticidy
- Soutěž o titul Podnik podporující zdraví roku 2022
- Aktuality - pracovní prostředí a zdraví
- Doporučení WHO
- Mykotoxiny v doplňcích stravy z ostropestřce mariánského
- SARS-CoV-2, nárůst cirkulace variant SARS-CoV-2 vyvolávajících znepokojení a autorizované vakcíny na trhu v EU/EEA, 14. aktualizace
- Potraviny – to není jen jídlo
- Sanitace povrchů a vzduchu ve vnitřním prostředí budov
- ! Opakované varování pro spotřebitele !
- Žádost o hodnocení POR podle zákona č. 326/2004 Sb.
- Nové! Krátký průzkum zvládání krizového období
Aktuální epidemiologická situace ve výskytu teniózy v České republice
Zprávy CEM (SZÚ, Praha) 2013; 22(3): 89–91.
Celý článek 2. červenec 2013 | MUDr. Hana Orlíková, MUDr. Irena Martínková, RNDr. Petr Kodym, MUDr. Čestmír Beneš
A (H7N9): Doporučení pro cestovatele a zdravotníky
Jedná se o dva překlady evropských dokumentů určených pro zdravotníky a cestovatele. Texty mají sloužit jako podklad pro tvorbu dalších národních dokumentů vyhovujících místním podmínkám.
Celý článek 2. červenec 2013 | Oddělení epidemiologie infekčních nemocí
MERS-CoV: Doporučení pro cestovatele a zdravotníky
Jedná se o dva překlady evropských dokumentů určených pro zdravotníky a cestovatele. Texty mají sloužit jako podklad pro tvorbu dalších národních dokumentů vyhovujících místním podmínkám.
Celý článek 2. červenec 2013 | Oddělení epidemiologie infekčních nemocí
SZÚ Praha – Rekonstrukce a vybavení místností laboratoří č. 35a, 36, 82 a 83, budova č. 11
Zákázka malého rozsahu
Celý článek 28. červen 2013 |
SZÚ Praha – Rekonstrukce a vybavení místností č.001, 003 a 301 BRNO
Zakázka malého rozsahu
Celý článek 28. červen 2013 |
SZÚ Praha – Rekonstrukce a vybavení místností laboratoří č. 139, 139 a, budova č. 11
Zákázka malého rozsahu
Celý článek 28. červen 2013 |
Komentář k článku "Brněnský objev: K diagnóze chřipky postačí pár minut"
Komentář Národní referenční laboratoř pro chřipku a nechřipková respirační virová onemocnění (Státní zdravotní ústav) k článku uveřejněném na: https://www.novinky.cz/zena/zdravi/306295-brnensky-objev-k-diagnoze-chripky-postaci-par-minut.html
Celý článek 28. červen 2013 | MUDr. Martina Havlíčková, CSc, RNDr. Helena Jiřincová
Dodávka NEW EPIDAT, laboratorního informačního systému a vizualizace dat
Nadlimitní veřejná zakázka spolufinancovaná Evropskou unií z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj prostřednictvím Integrovaného operačního programu (projekt reg. č. CZ.1.06/3.2.01/02.06119 s názvem: „Modernizace vybavení SZÚ pro surveillance vybraných infekčních onemocnění a ATB rezistence” a projekt reg. č. CZ.1.06/3.2.01/02.06121 s názvem: „Modernizace informačního systému hlášení infekčních nemocí (NEW EPIDAT)”). Zakázka je uveřejněna ve Věstníku veřejných zakázek pod evidenčním číslem 342162.
Celý článek 26. červen 2013 |
Modernizace informačního systému hlášení infekčních nemocí (NEW EPIDAT)
Reg. č. CZ.1.06/3.2.01/02.06121 (01.01.2010 – 30.06.2015)
Celý článek 26. červen 2013 |
Jak při grilování myslet i na své zdraví
Léto je tady a s ním sladký čas prázdnin, večerů s grilováním nebo dokonce i s pracnějším barbecue. Jak se dobře najíst, vychutnat neopakovatelnou kouřovou příchuť pokrmu a současně při tom myslet na své zdraví? To Vám radí nový materiál Centra zdraví, výživy a potravin, zaměřený na bezpečné grilování a barbecue. Při dodržování několika praktických rad lze podstatně snížít rizika pro zdraví a grilování si pořádně užít. A to přece stojí za to!
Celý článek 22. červen 2013 | Prof.MVDr.Jiří Ruprich,CSc.
Očekávané výsledky EHK-798 - bakteriologická diagnostika
Zásilka odeslána dne 20.5.2013. Termín oznámení výsledků po 7.6.2013. V zásilce expedováno 119 lahviček každého vzorku.
Celý článek 9. červen 2013 | Mgr. Renáta Kolínská