Mastné kyseliny omega-3 a dlouhověkost
10. května 2024 | J.Ruprich
Celogenomová sekvenace SARS-CoV-2 a situace chřipky v ČR – týdenní zprávy
07. května 2024 | RNDr. Helena Jiřincová, MUDr. Radomíra Limberková
Jíte příliš mnoho soli? Popisujeme ji dobře už 27 let …
23. dubna 2024 | Jiří Ruprich
Zahájení kreativní kampaně SZÚ „Chytí i tebe? #BEZNIKOTINU”
22. dubna 2024 | Tisková zpráva
Rajčata mohou snížit vysoký krevní tlak
15. dubna 2024 | J.Ruprich
7. dubna si připomínáme Světový den zdraví
05. dubna 2024 | CPVZ
Marie Nejedlá pro Novu: E-cigarety škodí. Výrobci na obalech zamlčují chemické látky
02. dubna 2024 | TN.LIVE
Státní zdravotní ústav hostil konferenci Jód 24
06. března 2024 | Tisková zpráva
Nutrivigilance – zpráva za rok 2023
06. března 2024 | Jiří Ruprich
Prodloužení termínu zaslání přihlášky do soutěže – 31. 3. 2024
05. března 2024 | Ing. Jana Zónová
Odběry na kultivační a PCR vyšetření pertuse/parapertuse v SZÚ
04. března 2024 | SZÚ
Marie Nejedlá pro Snídani s Novou: Třetina Čechů trpí poruchami spánku, může to mít i dramatické následky
14. února 2024 | Štěpánka Čechová
Vyšla Metodika poskytování dietní stravy v rámci školního stravování
07. února 2024 | Tisková zpráva
Vladimíra Lipšová pro Metro: Ukaž mi, jak jedí tvoji zaměstnanci, a já ti povím, jaký jsi vedoucí
31. ledna 2024 | Metro.cz
Eliška Selinger: Nic jako bezpečné možství energetického nápoje pro děti neexistuje
18. ledna 2024 | Tisková zpráva
Pro výkon mozku má životní styl větší význam, než si uvědomujete.
13. ledna 2024 | Jiří Ruprich
Přerušení odběrů na pertuse během Vánoc
11. prosince 2023 | Mgr. Jana Zavadilová
Studie Národní individuální spotřeby potravin v praxi (NISP26)
05. prosince 2023 | Jiří Ruprich
Cíle pro snížení antibiotické rezistence. Jak jich do roku 2030 dosáhnout?
16. listopadu 2023 | prof. MUDr. Helena Žemličková, Ph.D.
Konference Hygiena a technologie potravin – LII. Lenfeldovy a Höklovy dny v Brně
03. listopadu 2023 | Jiří Ruprich